NIEUWS:

rss


RECEPTENNIEUWS

Nieuws


Update MKZ, was er wel MKZ ?


Veel mensen staan er niet bij stil, maar toen in 2001 mkz uitbrak (mond en klauwzeer) (niet gevaarlijk voor de volksgezondheid) waren er slechts 26 besmettingen en werden uit economische voorzorg maar liefst 270.000 gezonde dieren gewoon afgemaakt.

Veel hobbyisten  hadden geitjes een paar schaapjes, herten, varkentjes etc. die nooit in het commerciele circuit terecht zouden komen maar die nu ineens spontaan zonder overleg, zomaar spontaan, ter plekke bedacht onder de regels van het ministerie van landbouw vielen!      Hun gezonde geiten en schapen en andere dieren die evenhoevig waren (zie hun voeten) werden voor hun ogen afgemaakt.             

Het sloeg werkelijk nergens op. 

Ook andere dieren van andere dierhouders (dierentuinen, dierenopvangplekken, kinderboerderijen etc.) vielen ten prooi aan het commerciele visitekaartje dat Nederland wilde afgeven aan het buitenland.(meest doorgedrukt door varkenshouders VOOR dat er mkz uitbrak) Het ministerie maakte veel fouten die onder het tapijt geveegd werden. Mensen die hun dieren gedood zagen, zijn sindsdien bezig te proberen de onderste steen boven te halen. 

Er zijn weer nieuwe updates op dit gebied klikt u op deze url.  


  

isis-veganisme.nl
ethisch, diervriendelijk en informatief
ook voor vegetarische recepten


Share |melief


barry horne

 

isis-veganisme.nl

Artikelen, teksten en recepten mag u overnemen mits u aan bronvermelding doet: (bron: isis-veganisme.nl)

© isis-veganisme.nl