NIEUWS:

rss


RECEPTENNIEUWS

Nieuws


Vegan supermarkt
- De eerste veganistische supermarkt van Nederland opent op 20 oktober, haar deuren in de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen.
De nieuwe supermarkt gaat Vegansuper heten, tevens kunt u ook terecht voor een broodje, smoothie, gebak of tosti.
Initiatiefnemers zijn de heer en mevrouw Johnny en Benny Lobo.

Stichting Melief
- Stichting MELIEF in DuitslandDe organisatie van de stichting en de dagelijkse gang van zaken in de opvang wordt gedragen door twee personen: Lothar Vermeulen en Marc Winters. Lothar heeft de leiding in de opvang en doet dit (meer dan) fulltime. Marc springt wanneer nodig bij in de opvang en doet de administratie en organisatie op de achtergrond.  De dagelijkse hulp in de opvang bestaat uit een handjevol vaste vrijwilligers. De donateursadministratie wordt in Nederland door een vrijwilligster in haar vrije tijd gedaan. Dan zijn er nog de Vrienden van Melief: een groep mensen die brainstormt over ideeën en projecten voor Stichting Melief en ze ook zoveel mogelijk tot uitvoering tracht te brengen. U kunt dieren op afstand adopteren. Open dag:  28 augustus 2016


dinsdag 22 december om 19.30 uur in de Vredeskerk te Amsterdam


                     - KERST OPROEP

KOM NAAR DE VREDESDIENST VOOR DIEREN
               Iedereen is Welkom
 Pijnackerstraat 11, 1072 JS Amsterdam
Vredesdienst voor dieren mede mogelijk gemaakt
door Ds Hans Bouma


Dier en Recht advocaat van de dieren

- Dier en Recht advocaat van de dieren

Stichting Dier en Recht bestaat uit een team van juristen, onderzoekers en beleidsmedewerkers.
Met een klein, maar slagvaardig team van juristen, campagnevoerders en inhoudelijk medewerkers zetten zij alles op alles om dieren meer rechten te geven.


Stichting Landelijke Herplaatsing Huisdieren
- Stichting Landelijke
Herplaatsing Huisdieren


De Stichting Landelijke Herplaatsing Huisdieren richt zich op dierenopvang van mensen die ziek zijn (of overleden). De stichting hoopt hiermee te voorkomen dat deze dieren ten onrechte worden ingeslapen of dat deze dieren aan hun lot worden over gelaten.

Zomerwarmte ook gevaarlijk voor dieren
- Iedere zomer overlijden er weer honden omdat hun baasjes ze achterlaten in snikhete auto’s. Kent u mensen met een hond? Wijs hen op de gevaren van het achterlaten in de auto. Ga er niet vanuit dat die personen de hond niet in de auto achter laten.
Ongevraagd advies in dit geval kan levens redden! Wijs gewoon iedereen die u kent op de gevaren van warmte en huisdieren.


Planteneter ja of nee?

- Biologische boer Corneel was tien jaar vegetarier, maar is inmiddels juist een bewuste vleeseter.

isis-veganisme.nl

Corneel denkt dat dit vlees afkomt van dieren die een diervriendelijk bestaan hadden alvorens ze geslacht werden. Gaan zijn biologisch geboren stierkalfjes ook naar een biologisch bedrijf of belanden ook zij in gangbare bio-industrie? Is het huidig vegetarisme nu wel of niet goed voor de dieren?

Wat vind Boele hier allemaal van? Let ook even op: Maarten de interviewer wist niet dat koeien alleen melk geven als ze drachtig zijn van een kalfje!

Lees meer<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Volgende>>melief


barry horne

 

isis-veganisme.nl

Artikelen, teksten en recepten mag u overnemen mits u aan bronvermelding doet: (bron: isis-veganisme.nl)

© isis-veganisme.nl