NIEUWS:

rss


RECEPTENNIEUWS

Nieuws


Wie denkt er eigenlijk aan de kalfjes en hun moeders...
Ethisch onaanvaardbaar...(dat was het al)
 
Koeien constant zwanger gemaakt anders krijgt een koe geen melk in haar uier. Kalfjes die direct na de geboorte worden weggehaald omdat  ZIJ  de melk niet mogen drinken, die melk is toch voor de mens...? nietwaar...?
Nou...voor de mens... ach voor het weiland, das kennelijk nog beter dan aan de kalfjes geven, vinden de melkveehouders.
 

Wakker Dier weer gewonnen!
De grootste, illegaal gebouwde legbatterij van Nederland moet nu eindelijk echt leeg! Wakker Dier won de zoveelste rechtszaak

Hulp voor dieren in Myanmar

Hulp voor dieren in Myanmar
Als eerste dierenwelzijnsorganisatie en een van de weinige hulporganisaties gaat WSPA (World Society for the Protection of Animals) vandaag Myanmar binnen om noodhulp te verlenen aan de miljoenen getroffen dieren.


Betrouwbaarheid dierproeven ter discussie

Dr Gill Langley PhD, science director van de Dr Hadwen Trust for Humane Research, stelt dat moderne proefdiervrije technieken ouderwetse en onbetrouwbare dierproeven kunnnen vervangen. En dat daarmee de kwaliteit van het medisch onderzoek verbetert.


Van kinderboerderij naar slachthuis
DELFT - Voor zeug Corrie van kinderboerderij Delftse Hout is het zogen van dertien kinderen de gewoonste zaak van de wereld. 
 

Eet minder vlees om honger in ontwikkelingslanden op te lossen
Op 22 mei stemde het Europees Parlement over oplossingen voor de stijgende voedselprijzen. Volgens GroenLinks-europarlementariër Kathalijne Buitenweg ligt de oplossing vooral in het eten van minder vlees en het stoppen van speculeren op stijgende voedselprijzen. "Eén van de oplossingen voor het voedselprobleem in de wereld is dat we anders moeten gaan consumeren. Het is nog even afwachten, maar waarschijnlijk denkt een meerderheid in het Europees Parlement hier anders over", zegt Buitenweg.


Stop de veefabrieken (bio-industrie)
AMSTERDAM (ANP) -
 
Milieudefensie gaat omwonenden die de komst van een megastal willen voorkomen, met raad en daad bijstaan.
De milieugroepering heeft hiervoor vrijdag op internet een pagina (www.stopveefabrieken.nl)
geopend waar betrokken burgers tips kunnen vinden om acties en juridische procedures te voeren.<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Volgende>>melief


barry horne

 

isis-veganisme.nl

Artikelen, teksten en recepten mag u overnemen mits u aan bronvermelding doet: (bron: isis-veganisme.nl)

© isis-veganisme.nl