NIEUWS:

rss


RECEPTENNIEUWS

Nieuws


Kabinet wil dierproeven terugdringen
DEN HAAG -  Met een Nationaal Kenniscentrum Alternatieven voor Dierproeven wil het kabinet meer werk gaan maken van het terugdringen van proeven op dieren. Dat heeft de ministerraad vrijdag besloten.

Scharrel-ei niet altijd scharrel-ei
Tweederde van de marktkoopmannen verkopen legbatterij-eieren als scharrel-eieren. Dat blijkt uit onderzoek van Wakker Dier.

Belgische minister: verbod op dierproeven tabak en daling vleesconsumptie
Minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx, ook bevoegd voor dierenwelzijn, wil dierproeven voor tabak verbieden in België. Dat zegt ze in een interview met 'GAIA', het ledenblad van de gelijknamige dierenrechtenorganisatie naar aanleiding van de commotie rond de dierproeven van sigarettenfabrikant Philip Morris in Leuven.

Duizenden handtekeningen tegen aftappen berengal
Alertis, de stichting voor beer- en natuurbescherming, heeft met de actie Spuw je Gal al circa 29.000 handtekeningen opgehaald tegen het aftappen van berengal in China. Dat heeft een woordvoerder van de actie gemeld. De stichting hoopt met de actie de ministers Gerda Verburg (Landbouw) en Maxime Verhagen (Buitenlandse Zaken) over te halen bij de Chinese autoriteiten aan te dringen op een verbod op het misbruik van beren.

Rechter verbiedt afmaken ganzen N-H

HAARLEM - Het doden van ganzen in Noord-Holland is voorlopig verboden. De bestuursrechter in Haarlem heeft maandag de Faunabescherming in een zaak tegen de provincie Noord-Holland in het gelijk gesteld.


Wet om dieren te beschermen is veel te vrijblijvend en ineffectief
De wetgeving om dieren te beschermen is veel te vrijblijvend en ineffectief, vinden 22 organisaties van dierenbeschermers.

Stop vangen en vergassen ganzen!
De Faunabescherming biedt vanaf vandaag op haar website iedereen de mogelijkheid een protestmail te sturen naar milieugedeputeerde P. Visser van Noord-Holland om zijn afschuw uit te spreken over de op handen zijnde ganzenmoordpartij.

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Volgende>>melief


barry horne

 

isis-veganisme.nl

Artikelen, teksten en recepten mag u overnemen mits u aan bronvermelding doet: (bron: isis-veganisme.nl)

© isis-veganisme.nl