NIEUWS:

rss


RECEPTENNIEUWS

Nieuws


Weerloze ganzen als oud vuil geruimd
Onlangs heeft de Faunabescherming een ronde gemaakt door vrijwel alle beoogde ruiminggebieden in de provincie Utrecht. De waarnemingen zijn schokkend.

KNMI: Nederland dagen met ruim 40 graden aan eind deze eeuw
Nederland kan aan het eind van deze eeuw dagen met temperaturen tot ruim boven de 40 graden verwachten, aldus het KNMI Dat is zo'n acht graden meer dan de records van nu. 

Derde van planten- en diersoorten bedreigd in België
Een derde van de planten- en diersoorten in België heeft het moeilijk om te overleven. Dat blijkt uit een onderzoek waarbij voor het eerst ook een raming van de plantensoorten in heel België gemaakt werd.

Havenbedrijven mogen meeuwen wegpesten
Om medewerkers te beschermen tegen agressieve meeuwen, mogen elf bedrijven in de Rotterdamse haven doorgaan met het wegnemen en stukslaan van eieren uit nesten. Dat heeft de Raad van State woensdag bepaald.

Ook Friesland maakt zich op om grauwe ganzen te verdelgen
Wie denkt dat alleen Texel doelwit is voor de verdelgen en vergassen van ganzen, heeft het mis. Ook Friesland maakt zich op om grauwe ganzen te verdelgen.

Aardbevingsvarken niet geslacht
Het varken dat een maand lang onder het puin lag na de aarbeving in China, wordt niet geslacht. Eigenaar Fan Jianchuan is zo trots dat het sterke dier wist te overleven, dat hij heeft beloofd de rest van zijn leven voor het varken te zorgen.

Help de kalfjes, teken de petitie!

Natuurlijk blijft een jong kalf het liefst bij zijn moeder in de wei. Om er elke dag melk te drinken en op te groeien met andere dieren in gezonde, frisse lucht.

Maar de werkelijkheid is voor veel kalfjes anders. Ze worden al snel weggehaald bij hun moeder. Ze staan in een kaal hok, op een gladde, houten of betonnen vloer. Stro, om comfortabel op te liggen, is er niet. Na zes maanden worden ze geslacht voor hun vlees.


<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Volgende>>melief


barry horne

 

isis-veganisme.nl

Artikelen, teksten en recepten mag u overnemen mits u aan bronvermelding doet: (bron: isis-veganisme.nl)

© isis-veganisme.nl