NIEUWS:

rss


RECEPTEN


NIEUWS

Nieuws


Ook Friesland maakt zich op om grauwe ganzen te verdelgen
Wie denkt dat alleen Texel doelwit is voor de verdelgen en vergassen van ganzen, heeft het mis. Ook Friesland maakt zich op om grauwe ganzen te verdelgen.

Aardbevingsvarken niet geslacht
Het varken dat een maand lang onder het puin lag na de aarbeving in China, wordt niet geslacht. Eigenaar Fan Jianchuan is zo trots dat het sterke dier wist te overleven, dat hij heeft beloofd de rest van zijn leven voor het varken te zorgen.

Help de kalfjes, teken de petitie!

Natuurlijk blijft een jong kalf het liefst bij zijn moeder in de wei. Om er elke dag melk te drinken en op te groeien met andere dieren in gezonde, frisse lucht.

Maar de werkelijkheid is voor veel kalfjes anders. Ze worden al snel weggehaald bij hun moeder. Ze staan in een kaal hok, op een gladde, houten of betonnen vloer. Stro, om comfortabel op te liggen, is er niet. Na zes maanden worden ze geslacht voor hun vlees.


Brief van De Faunabescherming aan het gemeentebestuur van Texel
De Faunabescherming heeft een brief gestuurd naar het gemeentebestuur van Texel. Hierin worden stuk voor stuk de argumenten weerlegd die deze gemeente gebruikt om de ganzenslachting te rechtvaardigen.

AAP waarschuwt toeristen voor dierenfotografie in vakantielanden
Aan de vooravond van de grote zomeruittocht roept AAP alle toeristen op om zich op hun vakantieadres níét te laten fotograferen met apen of andere wilde dieren.

Stuur een E-card naar Texel om te protesteren tegen de ganzenmoord!
Help mee om de Texelaars ervan te overtuigen dat het vergassen van ganzen het toerisme niet bevordert. Stuur een E-card naar het gemeentehuis van Texel en vertel waarom u het eiland voorlopig zult mijden.

Apenrechten in Spanje
Een Spaanse parlementaire commissie heeft woensdag steun uitgesproken voor de rechten op leven en vrijheid van de aap. Het lijkt de eerste keer te zijn dat een volksvertegenwoordiging zich zo duidelijk achter apenrechten schaart.

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 Volgende>>melief

Volg isis-veganisme op Twitter:
twitter.com/isisveganismebarry horne

 

isis-veganisme.nl

Artikelen, teksten en recepten mag u overnemen mits u aan bronvermelding doet: (bron: isis-veganisme.nl)

© isis-veganisme.nl