NIEUWS:

rss


RECEPTENNIEUWS

Nieuws


Leger VS wekt woede met opblazen levende varkens
Dierenrechtenactivisten in de Verenigde Staten zijn woedend op het Amerikaanse ministerie van Defensie (Pentagon) omdat dat vorig jaar circa tweehonderd levende varkens heeft opgeblazen. De resultaten van een onderzoek met de varkens zijn juist bekendgemaakt.

GroenLinks boos over subsidie voor kooihuisvesting vleeskuikens
GroenLinks is boos op minister Verburg. Het lijkt er op dat het ministerie van Landbouw de verkoop van kooisystemen voor vleeskuikens lijkt te subsidiëren.

Minister Verburg geeft weinig prioriteit aan welzijn vleeskuikens
Net als haar voorganger Cees Veerman doet ook landbouwminister Gerda Verburg steeds meer water bij de wijn als het gaat om het welzijn van vleeskuikens. Werd eerder de maximaal toegestane bezettingsdichtheid steeds verder verhoogd, nu wil de minister een belangrijk welzijnscriterium, namelijk de voetzoolaandoeningen, voorlopig niet opnemen in de wetgeving.

Actie bij Europarlement voor 12 miljoen proefdieren
Gisterennamiddag voerde een honderdtal actievoerders van negen Europese lidorganisaties van ECEAE (de Europese Coalitie voor de Beëindiging van Dierproeven), waaronder GAIA, actie aan het Europees Parlement in Straatsburg voor een betere Europese wetgeving voor proefdieren. Over de herziening van de Europese Richtlijn over de bescherming van proefdieren werd gisteren gestemd door de parlementaire commissie Industrie, Onderzoek en Energie.

Word lid van dierenomroep Piep! en u helpt de zwerfdieren op Kreta!
Als u voor 31 maart lid wordt van dierenomroep Piep!, steunt u daarbij direct voor 4 euro Mirtos Animal Project.
Piep! doneert dan namelijk 4 euro van uw lidmaatschapsgeld ( a 5,73 euro) aan Mirtos. Zo wordt u lid van dierenomroep Piep! EN tegelijkertijd steunt u dus de verwaarloosde honden en katten op Kreta!

Warme trui voor een kale kip, gered uit de bio-industrie
Het begon met een handjevol kippen uit legbatterijen. Maar de dierenliefde van Jo Eglen kent geen grenzen. Inmiddels heeft de Engelse lerares al een kleine zesduizend legbatterijkippen gered van een wisse dood.

Ikea neemt maatregelen tegen levende ganzenpluk
Meubelreus Ikea gaat de MYSA OLVON donzen dekbedden en de donzen kussens GOSA NÄVA gefaseerd uit de winkels halen. Dit heeft Ikea aan Wakker Dier laten weten. Uit Zweeds onderzoek blijkt dat Chinese donsleveranciers van Ikea de dieren levend plukken.

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Volgende>>melief


barry horne

 

isis-veganisme.nl

Artikelen, teksten en recepten mag u overnemen mits u aan bronvermelding doet: (bron: isis-veganisme.nl)

© isis-veganisme.nl