NIEUWS:

rss


RECEPTENNIEUWS

Nieuws


VitaGoat: kinderen aan de sojamelk, vrouwen aan het werk

De VitaGoat-sojamelkmachine heeft zich al bewezen in de Indiase deelstaat Orissa. Nu wil Victor Hooftman uitbreiden; vrouwen aan het werk, kinderen aan de sojamelk. Lees verder en zie het filmpje met daarin het interview met Victor.

Vegetariërs zijn aantrekkelijker en hebben beter seksleven

Voor wie zijn seksleven een boost wil geven, is het schrappen van vlees een goede optie. Medische experts en vegetariërs zijn ervan overtuigd dat een dieet met enkel plantaardige ingrediënten je aantrekkelijker maakt en je seksuele vitaliteit stimuleert. Daarnaast voorkomt het latere erectieproblemen.

Wakker Dier vraagt verbod 'foie gras achtige' dwangvoedering kalfjes
Stichting Wakker Dier heeft vandaag in een brief aan minister Verburg gevraagd de dwangvoedering van pasgeboren kalfjes te verbieden. Alleen voor zieke kalfjes die te zwak zijn om zelf te drinken mag wat Wakker Dier betreft een uitzondering worden gemaakt. Op honderden melkveebedrijven worden regelmatig gezonde kalfjes gedwangvoederd, zo blijkt uit een steekproef van Wakker Dier onder rundveespecialisten.

Dierenbeulen mishandelen ook vaak mensen
Dierenmishandeling en huiselijk geweld gaan vaak samen. Dat blijkt uit een onderzoek door de Universiteit van Utrecht. Het is voor de eerste keer dat in Nederland de relatie wordt gelegd. In de Verenigde Staten en Groot-Brittannië was het verband al eerder aangetoond.

Europees verbod op handel in zeehondenbont
Er komt een Europees verbod op de handel in zeehondenbont. Het Europees Parlement heeft dinsdag ingestemd met een voorstel daartoe. Vorige week bereikte het parlement al een akkoord met de regeringen van de lidstaten over het verbod.

Friends of Animals helpt dieren in nood in Spanje
Mishandeld, verstoten, in containers gegooid, uit een auto gezet of bij een dodingscentrum gedumpt waar ze wachten op hun executie. De mensen van "friendsofanimals.nl" proberen zo goed als ze kunnen deze dieren te redden en te helpen.

Milieudefensie protesteert tegen ontbossing voor vlees
Milieudefensie begint voor de tweede keer een campagne voor de brulaap, capibara (neefje van de hamster) en de papegaai. Hun leefgebied in Zuid-Amerika wordt kleiner door oprukkende sojaplantages.
De oerwouden worden omgehakt voor goedkoop vlees. De supermarkt profiteert van veevoersoja die in ontboste gebieden wordt verbouwd, aldus de milieugroepering

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Volgende>>melief


barry horne

 

isis-veganisme.nl

Artikelen, teksten en recepten mag u overnemen mits u aan bronvermelding doet: (bron: isis-veganisme.nl)

© isis-veganisme.nl