NIEUWS:

rss


RECEPTENNIEUWS

Nieuws


Help mee biologische consumpties BTW vrij te maken

Zolang biologische consumpties veelal twee keer zo duur zijn als niet biologische consumpties, zullen de doelstellingen niet gehaald worden. Teken ook voor "biobtwvrij"!

'Let op dorstige dieren in snikhete veewagens!'

Bij internationale veetransporten tijdens de hete zomermaanden komt het dierenwelzijn vrijwel altijd in het gedrang. Dieren raken oververhit en krijgen in strijd met de wet vaak geen water tijdens de lange tochten. Dat constateert Varkens in Nood keer op keer tijdens inspecties in binnen- en buitenland.

Kabinet slaagt er niet in het aantal dierproeven terug te dringen

Het kabinet slaagt er niet in het aantal dierproeven terug te dringen. Er zijn alternatieve, succesvolle testmethoden in ontwikkeling, maar grootschalige invoering daarvan stuit op strenge Europese richtlijnen.

Interview vegan streaker bij Nova
bekijk de video

Marianne Thieme lacht het laatst

Terwijl de Partij voor de Dieren nog vaak wordt weggehoond, is ze na ruim twee jaar geslaagd in haar missie. Haar belangrijkste idee we moeten minder vlees eten is nu door het kabinet overgenomen.
'Eerst negeren ze je, dan lachen ze je uit, vervolgens bestrijden ze je en ten slotte win je.’ Partijleider Marianne Thieme citeert graag Mahatma Gandhi als haar wordt gevraagd naar de weerstand die de Partij voor de Dieren ontmoet.

Geen verbod op foie gras in Nederland

Er komt geen verbod op foie gras in Nederland. Dit zou strijdig zijn met het EG-verdrag en de WTO-regels, zo schrijft minister Verburg van LNV in een brief aan de Kamer.

Gelukkig, er zijn nog normale menselijke mensen...

Een treinmachinist heeft woensdagochtend zijn trein stilgezet bij Aalten, omdat er een schaap op het spoor stond. Het dier was ontsnapt uit een naastgelegen wei, waar de rest van de kudde stond te grazen. Dat meldde de politie woensdag.

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Volgende>>melief


barry horne

 

isis-veganisme.nl

Artikelen, teksten en recepten mag u overnemen mits u aan bronvermelding doet: (bron: isis-veganisme.nl)

© isis-veganisme.nl