NIEUWS:

rss


RECEPTENNIEUWS

Nieuws


Een overgang naar een meer plantaardig dieet
Aansturen op een ander consumptiepatroon dat is het maximale wat  LNV minister Gerda Verburg wil.

Aquacultuur kweekvissen welzijnsverbetering

“Bij de aquacultuur, de bio-industriële productie van consumptievis, wordt welzijnsverbetering niet opgevat als een kerntaak, en wordt er ook te weinig gelet op het milieu. Mensen worden van hun grond verdreven want ze moeten plaats maken voor garnalenkwekerijen " Dit moet anders vindt Kartika Liotard.


Q-koorts bacterie komt al jaren voor

 Q-koorts is niet uit te roeien en de bacterie die de q-koorts veroorzaakt komt overal in vele landen voor, ook bij vele andere dieren dan geiten of schapen (waaronder bij koeien en sommige huisdieren).

Mogelijk heeft die enorme verhoging te maken met... lees hier verder 


Sponsorjasjes voor Spaanse asiels
Sponsorjasjes voor honden in Spanje slechts 5 euro pers stuk, kom doe mee en sponsor ook een jasje!
Met een donatie van 5 euro kan een eenvoudige, maar warme waterdichte jas gemaakt worden die zijn weg zal vinden naar een magere galgo of greyhound in Spanje.

Ramp in Haïti: Help mee de dieren te helpen!

Het IFAW is samen met WSPA een grote missie aan het voorbereiden om noodhulp te bieden aan de getroffen dieren op het verwoeste Haïti.

'Boter verbieden tegen hartkwalen'

Boter zou moeten worden verboden. Dan daalt het aantal hartkwalen meteen spectaculair. Dat zegt de Britse hartspecialist Shyam Kolvekar, van het University College London Hospital maandag in de Daily Express.

Protestmars tegen geiten-ruimingen

LAREN (ANP) - Eindelijk laten mensen hun stem horen! Een duizend mensen hebben vandaag een protestmars gelopen door het Gelderse Laren. Ze betoogden tegen het "ruimen" van gezonde geiten en schapen in verband met Q-koorts. De demonstratie tegen de ruimingen verliep rustig, liet een woordvoerster van de gemeente Lochem (waar Laren onder valt) na afloop weten.


<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Volgende>>melief


barry horne

 

isis-veganisme.nl

Artikelen, teksten en recepten mag u overnemen mits u aan bronvermelding doet: (bron: isis-veganisme.nl)

© isis-veganisme.nl