NIEUWS:

rss


RECEPTENNIEUWS

Nieuws


Wijs Staatsbosbeheer op hun zorgplicht!

Op dit moment sterven er veel dieren in natuurpark Oostvaardersplassen omdat er gewoonweg geen voedsel voor de dieren meer is na een strenge winter. Bijvoeren mag niet maar grote aantallen dieren achter een hek zetten en laten verhongeren met de dood tot gevolg blijkbaar wel.


Goede bacteriën hebben we hard nodig

Als je denkt dat je volledig baas in eigen lichaam bent,  dan heb je het helaas mis. Samen met biljoenen andere organismes vorm jijzelf één groot wezen. De bacteriën in ons lichaam spelen een belangrijke rol in ons leven.  Goede bacteriën hebben we hard nodig.

De slechte bacteriën worden gevoed door giftige stoffen in ons voedsel bijvoorbeeld, suikers, schimmels (gist) en zelfs door stress!
Vermijd daarom zoveel mogelijk geraffineerde producten als witte suikers. Probeer ook zo natuurlijk mogelijk te eten. Veel verse groenten en fruit, zaden noten en pitten ed. maar pas ook op voor de bestrijdingsmiddelen.


Uw gezondheid is een groot goed: Soja-eiwit, maar ook eiwitten uit lupine hebben de toekomst en zijn te verwerken als vleesvervangers

Stap voor stap gaat de mens mischien toch wel inzien dat plantaardige voeding gewoon goed en gezond voor iedereen is.

De politiek die nu toch wel wat gaat aansturen op voeding zonder vlees en meer aanstuurt op eten van plantaardige voeding met als overbrugging vleesverangers (en zelfs subsidie gaf voor de ontwikkeling daarvan!)

Onderzoeken waaruit blijkt dat vegetariers gezondere botten hebben dan vlees en zuivel eters, want... (lees hier verder)


Het probleem zit niet bij de geitjes, maar bij de mensen. Vaccins voor mensen tegen Q-koorts dus en geen dieren doden.

In Australië worden mensen al twintig jaar met succes gevaccineerd tegen Q-koorts.

Vaccineren van jonge dieren, in combinatie met vaccinatie voor mensen: een betere weg dan het doden van dieren.

"Het probleem zit niet bij de geitjes, maar bij de mensen, want met het doden van geitjes heb je de bacterie nog niet gedood."


Gerda Verburg omzeilt motie van de Tweede kamer en zet geitenhouders via omweg onder druk.

Gerda Verburg (LNV) 
omzeilt regelrecht een motie van de Tweede Kamer. Binnen deze motie werd gesteld dat bokjes op bedrijven met Q-koorts niet mogen worden afgemaakt. Maar ze heeft een manier gevonden waarbinnen ze haar verlies kan compenseren: omzeiling! (lees hier verder) 


Voedselcrisis gezonde voeding, duurzaam consuminderen, ook in het belang van de aarde.

Voedselcrisis

Gezonde voeding, duurzaam consuminderen, beter met voeding omgaan zoals goed ontbijten, minder ongezonde tussendoortjes eten. Minder eten zomaar weggooien. Minder welzijnsziekten. We kunnen een stapje terug doen ook in het belang van de aarde, het klimaat en de dieren.


Kom in actie 25 februari tegen geiten en schapen-ruimingen

                             Dierennieuws

  EDEV  :  Kom in actie tegen de "ruimingen" van de overheid! Dit moet een keer stoppen. We moeten onze stem laten horen. De overheid doet er alles aan om ruimingen weg te houden van de gewone burger. Geen media erbij, geen opvallende grijpers etc. Maar intussen gebeurt het wel! Kom Donderdag 25 februari aanstaande om half drie naar DELFT. Geef u op en kom aub ook!

                      NOOIT MEER RUIMEN  (lees meer)

 

 


<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Volgende>>melief


barry horne

 

isis-veganisme.nl

Artikelen, teksten en recepten mag u overnemen mits u aan bronvermelding doet: (bron: isis-veganisme.nl)

© isis-veganisme.nl