NIEUWS:

rss


RECEPTENWIST U DAT....?
Melk 1
Naar schatting 30% tot 50% van de melkveehouderijen is besmet met mycobacterium paratuberculosis (MAP), een bacterie die bij koeien na een lange incubatietijd paratuberculose veroorzaakt. Deze bacterie wordt ook wel in verband gebracht met het ontstaan van een chronische darmziekte bij mensen, de ziekte van Crohn.

Dissection.be voor diervriendelijk onderwijs
Dissection.be , een gloednieuwe website voor diervriendelijk onderwijs, maakt zijn entree op het web ter gelegeheid van het Vlaams Congres van Leraars Wetenschappen dat op zaterdag 15 november plaatsvindt in de Universiteit Gent.

Vis; wat is er allemaal mis?
Zijn vis en visolie wel zo gezond als beweerd wordt? Hoeveel gif zit er in vis, met welke hoeveelheid vis in je eten overschrijd je de dioxine-norm, wat is de zin en onzin over visolie en wat betekent de huidige visvangst voor de toekomst van de zee?

Duurzaam consuminderen

Waarop kun je besparen?


1 November, Wereld-veganismedag
"Aanvaard dat het vegetarisme slechts een stap tussen vlees-eten en veganisme is. Er zullen best vegans zijn die de sprong in één keer hebben gemaakt, maar ik ben er zeker van, dat voor de meeste mensen het vegetarisme een noodzakelijke te nemen stap is,naar het veganisme"
(Donald Watson)

<< Vorige 1 2 3 4 5 Volgende>>


schijf van vijf voor veganisten
schijf van vijf voor veganisten

 
barry horne

 

isis-veganisme.nl

Artikelen, teksten en recepten mag u overnemen mits u aan bronvermelding doet: (bron: isis-veganisme.nl)

© isis-veganisme.nl