NIEUWS:

rss


RECEPTENAbortus voor ongelukkige varkentjes
DE BIO-INDUSTRIE IS EEN VERWERPELIJKE TAK VAN INDUSTRIE

 

Ongeveer 70% van de Nederlandse bevolking zal deze stelling onderschrijven.

En ondanks wettelijke reclame campagnes, pogingen tot brainwashing en bloederige beelden op de kijkbuis, doet slechts 5 tot 10% van de bevolking iets met deze mening:

Ze eten biologisch vlees, of (nog meer) helemaal geen vlees.

BLIJKBAAR IS PROPAGANDA DUS NIET DE JUISTE STRATEGIE OM DE BIO-INDUSTRIE OM ZEEP TE HELPEN.

Vooruit, we geven Jort Kelder en zijn soapsterretjes nog een kans met hun hippe varkentjes

WIL JE DE BIO-INDUSTRIE STOPPEN dan zul je het niet moeten hebben van consumenten. Zij blijven lui en gaan voor het goedkoopste bakje dood dier. Laten we eens kijken naar de industriële machine die achter dit verderf zit.

Wie op zijn gevoel afgaat (zoals veel dierenrechtenactivisten) wil niets liever zien dan brandende slachterijen. Deze poelen des doods roepen bij de meeste mensen alleen maar weerzin op, dus waarom niet. Het probleem is alleen dat er nogal wat slachterijen zijn.

Het is nogal onbegonnen werk, en afkickende slachterijen zijn voor ons een genot om te zien, ze zitten vol met gevaarlijke stoffen.

De boeren dan? Varkens bevrijden tot ze failliet zijn. Varkens weer in de modder laten spelen is voor een dier in kwestie een groot genot, alleen, er zijn zoveel boeren dat het onbegonnen werk is. Bovendien loopt er op elk erf een keffer rond.

IN ENGELAND IS ER WEL EENS GEPROBEERD om de diervoederfabrieken aan te pakken met blokkades. De diervoederindustrie doet er alles aan om de bio-industrie in stand te houden. Liefst zo grootschalig mogelijk. En ze stoppen hun producten als het even kan, vol antibiotica en afvalproducten. Hier wordt het makkelijker.

Hoewel er veel kleine bedrijven zijn in deze tak van sport, zijn er slechts een beperkt aantal fabrieken.

Honger je de varkentjes dan uit? NEE, er is genoeg GEZOND voer voor ze, het lukt alleen niet meer ze vet te mesten.Lees een paar landbouwbladen door, en je weet waar je moet wezen.

Wil je de 's werelds grootste handelaar in veevoeder aanpakken, dan moet je bij Cargill zijn. Dit Amerikaanse bedrijf domineert de handel in granen en soja op een ongekende wijze. Maar een dergelijk moloch omleggen is haast onmogelijk.

BEN JE ECHT OP ZOEK NAAR DE ZWAKSTE SCHAKEL IN DE MACHINE?

DAT IS KUNSTMATIGE INSEMINATIE... de wat??

Het machinaal zwanger maken van varkens.

Er zijn slechts een beperkt aantal KI-stations in Nederland. Van daaruit wordt het grootste gedeelte van alle varkens in Nederland, bezwangerd.

In die KI-stations worden mannetjes varkens 'gemolken' en worden zijn zaadjes opgeslagen in koeltanks.

Wie dat proces weet te stoppen: pleegt een massale vorm van abortus op ongelukkige varkens. De stallen komen leeg te staan. Zonder Ki-stations wordt de bio-industrie gedecimeerd.

PETER POLDER

Gedrukte papierversie:
zie blad CHANGE jan.2005

 

 

 
 

 


barry horne

 

isis-veganisme.nl

Artikelen, teksten en recepten mag u overnemen mits u aan bronvermelding doet: (bron: isis-veganisme.nl)

© isis-veganisme.nl